انجمن دیابت آمریکا خوردن میوه های تازه، از جمله سیب گلاب در بازار را برای سیر کردن یک دندان شیرین و تامین تغذیه توصیه می کند.
بر اساس منبع معتبر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) افرادی که بیشترین فیبر را مصرف می کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند. افرادی که قبلاً دیابت دارند و رژیم غذایی با فیبر بالا دارند نیز ممکن است سطح قند خون پایینتری داشته باشند.
با این حال، این سازمان به مردم یادآوری می کند که محتوای کربوهیدرات موجود در میوه را در نظر بگیرند.
100 گرم سیب خام گرانی اسمیت حاوی 13.2 گرم منبع مطمئن کربوهیدرات است که 10.6 گرم آن شکر است. با این حال، فیبر غذایی و سایر مواد مغذی را نیز فراهم می کند. این بدان معناست که به عنوان یک میان وعده شیرین، فواید سلامتی بیشتری دارد.
درباره بهترین غذاها برای دیابت بیشتر بدانید. خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید.
مصرف غذاهای غنی از آنتی اکسیدان ممکن است به جلوگیری از استرس اکسیداتیو که باعث آسیب سلولی می شود، که ممکن است منجر به ایجاد برخی سرطان ها شود، کمک کند. سیب منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است ta-analysis نتیجه گرفت که مصرف سیب ممکن است به کاهش خطر ابتلا به موارد زیر کمک کند.
بر اساس یک متا آنالیز در سال 2018، iber ممکن است به کاهش خطر سرطان روده بزرگ نیز کمک کند. درباره ارتباط بین سرطان و رژیم غذایی بیشتر بدانید.
به حفظ وزن متوسط کمک کنید
فیبر موجود در سیب می تواند به فرد کمک کند برای مدت طولانی تری احساس اعتماد کامل داشته باشد و احتمال پرخوری را کاهش دهد. این ممکن است به افراد کمک کند وزن خود را مدیریت کنند.
یک مطالعه در سال 2020 نشان داد که فیبر غذایی موجود در میوه ها و سبزیجات از کاهش وزن در زنان حمایت می کند. مصرف میوه ها و سبزیجات می تواند میزان غذا خوردن را کاهش دهد و کالری کمتری را در عین حال سیرکننده به بدن برساند.
یک مطالعه در سال 2022 همچنین نشان داد که سیب های کامل فوجی پتانسیل کاهش سطح چربی سلولی در سلول های 3T3-L1 را دارند، به این معنی که ممکن است اثرات ضد چاقی داشته باشند.
این همچنین نشان میدهد که طبق دستورالعملهای رژیم غذایی 2020-2025 برای منبع معتبر آمریکایی، یک بزرگسال چقدر به هر ماده مغذی نیاز دارد. نیازهای افراد بسته به سن و جنس متفاوت است