وقتی صحبت از غذاهای پرکننده و مقرون به صرفه به میان می آید، برنج احتمالاً در صدر فهرست مواد غذایی شما قرار دارد و برنج یاس، یک نوع دانه بلند که طعمی تقریباً گلی دارد، انتخابی عالی است اگر میخواهید ترکیبی عالی برای کاری، بریانی و دیگر غذاهای جنوب، جنوب شرقی یا شرق آسیا داشته باشید.
در حالی که کالری آن نسبتاً زیاد است و باید در حد اعتدال مصرف شود، برنج پاکستانی همچنین دارای طیف وسیعی از مزایای سلامتی است که ارزش گنجاندن آن را در برنامه غذایی شما دارد.
اگر به دنبال دریافت کربوهیدرات برای انرژی هستید، خوردن برنج یاس راه خوبی برای انجام این کار است و یک وعده برنج یاس قهوه ای که از یک چهارم فنجان برنج چمپا شوشتر خشک تهیه می شود .
دارای 160 کالری است که عمدتاً از 35 گرم کربوهیدرات آن به دست می آید و در حالی که 2 گرم از این کربوهیدرات ها از فیبر – که منبع انرژی یا کالری نیست .
سرو کردن یک طرف برنج یاسمن نیز به محتوای آهن وعده های غذایی شما می افزاید و یک وعده برنج شمال 1.1 میلی گرم آهن را تامین می کند که 14 درصد از آهن مورد نیاز روزانه مردان و 6 درصد برای زنان را پوشش می دهد.
آهن موجود در رژیم غذایی شما همچنین از سیستم ایمنی بدن شما پشتیبانی می کند، که برنج یاس را به گزینه ای هوشمندانه برای افزودن در فصل سرد تبدیل می کند.
برداشتن برنج قهوه ای یاسمن نیز به این معنی است که از مزایای مصرف غلات کامل بهره مند خواهید شد و سبوس و جوانه غلات – که از برنج سفید یاس حذف می شوند اما در برنج هندی وجود دارند و مواد مغذی گیاهی مفید، آنتی اکسیدان ها و حتی مقادیر کمی از ویتامین ها و مواد معدنی را تامین می کنند.
و قرار دادن غلات کامل به جای غلات تصفیه شده ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی یا دیابت نوع 2 کمک کند.
با این حال، برنج سفید یاس را انتخاب کنید و این فواید را از دست خواهید داد.
- منابع:
- تبلیغات: