سویا سبحان 250 گرمی که برای پخت نان در نانوایی استفاده می شود

سویا گسترده ترین، حبوبات و دانه های روغنی سیاره ما است که توسط بیش از 60 کشور در پنج قاره در مناطق معتدل، نیمه گرمسیری و گرمسیری کشت می شود.

سویا ثابت کرده است که از نظر اکولوژیکی یک محصول منعطف است و به لطف کارهای اصلاحی انجام شده در بسیاری از کشورها، بسیار فراتر از محدودیت های توزیع اولیه خود است.

سویا سبحان 250 گرمی را می توانید از مراکز معتبر با قیمتی مناسب خریداری نمایید و مورد استفاده قرار دهید.

در اروپا، کشت های آزمایشی در سال 1737 در هلند و در سال 1739 در نزدیکی پاریس سازماندهی شد و اولین مزارع تجاری سویا در سال 1804 در یوگسلاوی ظاهر شد.

سویا

در ایالات متحده، سویا برای اولین بار در سال 1765 در جورجیا و در سال 1770 در پنسیلوانیا کاشته شد. زمین های حاصلخیز وسیع و آب و هوای مطلوب این کشور گسترش سریع کاشت سویا در بسیاری از ایالت ها را از پیش تعیین کرده است.

در قلمرو امپراتوری روسیه، سویا از قرن نوزدهم رشد کرده است، آن را مسافران روسی آورده اند. قبلاً تحت حاکمیت شوروی ، در پایان دهه 20 ، رهبری کشور برنامه ریزی کرد و سپس در دهه 30 و 40 ، مطالعات گسترده ای در مقیاس بزرگ در مورد تأثیر سویا بر سلامت انسان انجام شد.

ده ها پژوهشکده تخصصی و هزاران متخصص مجرب در این کار علمی و عملی مشارکت داشتند. تمام گرایش ها و نظریه هایی که در آن زمان در سرتاسر جهان وجود داشت به دقت مورد مطالعه قرار گرفت. در نتیجه، تایید علمی اثرات مفید فرآورده های سویا بر سلامت بزرگسالان و کودکان به دست آمد.

مطالعات علمی و پزشکی متعدد هیچ گونه اثرات منفی مصرف محصولات فرآوری شده سویا را نشان نداده است. به موازات آن، فرآیندهای تکنولوژیکی برای تولید محصولات سویا توسعه یافت. حتی قبل از جنگ، سازمان همه اتحادیه Soyuzpromsoy، مؤسسه تحقیقاتی سویا همه اتحادیه در شهر بلاگووشچنسک، منطقه آمور، ده ها آزمایشگاه تخصصی برای مطالعه سویا و چندین گیاه سویا در مناطق مختلف ایجاد شد.

سویا گیاهی از خانواده حبوبات است که زادگاه آن آسیای شرقی است. دانه های سویا که گاهی به آن دانه های سویا نیز می گویند. دانه سویا) یک محصول غذایی گسترده است که در هزاره سوم قبل از میلاد شناخته شده است.