برنج یک غذای اصلی در بسیاری از کشورها است و میلیاردها نفر در سراسر جهان را با یک منبع انرژی ارزان و مغذی تامین می کند.
انواع زیادی از این غلات محبوب وجود دارد که از نظر رنگ، طعم و ارزش غذایی متفاوت است و برخی از برنج طارم فجر طلایی سرشار از مواد مغذی و ترکیبات گیاهی قدرتمندی هستند که برای سلامتی مفید هستند، در حالی که برخی دیگر دارای پروفایل های تغذیه ای کمتر چشمگیر هستند.
در این مقاله مغذی ترین انواع برنج پاکستان طبیعت و اینکه چرا باید انواع خاصی را نسبت به انواع دیگر انتخاب کنید، بحث می شود و انواع برنج زیر دارای ویژگی های تغذیه ای هستند که آنها را از سایرین متمایز می کند.
برنج قهوه ای برنج سبوس دار است که پوسته محافظ بیرونی آن که پوسته آن نامیده می شود، برداشته شده است و برخلاف برنج سفید، همچنان حاوی لایه سبوس و جوانه است که هر دو مقدار قابل توجهی از مواد مغذی را در خود دارند.
به عنوان مثال، سبوس برنج قهوه ای حاوی آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی آپیژنین، کورستین و لوتئولین است.
برنج قهوه ای کالری و کربوهیدرات مشابهی را با برنج صدری که سبوس و جوانه آن حذف شده است، فراهم می کند و با این حال، نوع قهوه ای تقریباً سه برابر فیبر بیشتری دارد و پروتئین بیشتری دارد.
فیبر و پروتئین هر دو احساس سیری را افزایش می دهند و می توانند به شما در حفظ وزن سالم کمک کنند و علاوه بر این، انتخاب قهوه ای به جای برنج سفید می تواند به تنظیم قند خون و انسولین، هورمونی که سطح قند خون سالم را پشتیبانی می کند، کمک کند .
یک مطالعه بر روی 15 بزرگسال دارای اضافه وزن نشان داد که افرادی که برنج قهوه ای به مدت 5 روز خوردند، سطح قند خون ناشتا و انسولین آنها به میزان قابل توجهی کمتر از افرادی بود که همان مقدار برنج ایرانی طارم فجر مصرف کردند.
علاوه بر این، گروه برنج قهوه ای درصد تغییر انسولین ناشتا را تجربه کرد که 57 درصد کمتر از درصد تغییر درصد 5 روزه مشاهده شده در گروه برنج سفید بود.
- منابع:
- تبلیغات: