میگو یک غذای دریایی است که معمولاً مصرف می شود و منبع پروتئین کم چربی است.
در حالی که میزان کالری میگو کم است، تعداد مواد مغذی کلیدی آن زیاد است.
همراه با فواید، خطرات بالقوه ای نیز به همراه دارد، اما اگر میگو ببری بوشهر چیزی است که می خواهید بخورید، راه های ساده و سالمی برای گنجاندن آن در وعده های غذایی متعادل وجود دارد.
صدف ها ممکن است حاوی طیف وسیعی از افزودنی های ناخواسته از جمله فلزات سنگین و میکروپلاستیک ها باشند.
مصرف زیاد فلز در دوران بارداری نیز می تواند بر رشد مغز و سیستم عصبی کودک تأثیر منفی بگذارد.
میگو بسته بندی یک غذای کم جیوه در نظر گرفته می شود، اما هنوز هم چیزی است که باید از آن آگاه بود.
میکروپلاستیک ها – که قطعات ریز پلاستیک هستند – ممکن است بر عملکرد ایمنی و تولید مثل تأثیر بگذارند و با توانایی بدن در دفع تغییرات در سلول هایی که منجر به بیماری می شوند مقابله کنند.
صدف یکی از هشت غذایی است که 90 درصد از آلرژی های غذایی و واکنش های آلرژیک جدی را در ایالات متحده تشکیل می دهد.
قرار گرفتن در معرض میگو توسط فردی که به صدف صدف دار حساسیت دارد می تواند باعث واکنش شدیدی شود، از جمله آنافیلاکسی تهدید کننده زندگی، که شامل تورم گلو، ناتوانی در تنفس، فشار خون شدید پایین و شوک می شود.
برای لذت بردن از میگو پفکی خانگی و انجام این کار با خیال راحت – مهم است که این نکات را در نظر داشته باشید تا از مسمومیت غذایی جلوگیری کنید.
به یاد داشته باشید که اگر میگوی منجمد در حین حمل و نقل ذوب شود یا قبل از پختن برای مدت طولانی در دمای گرم بماند، ممکن است فاسد شود.
سپس شاه میگو تهران را با مقدار زیادی سبزیجات و یک کربوهیدرات سالم مانند برنج قهوه ای یا وحشی، ذرت یا سیب زمینی شیرین همراه کنید.
میگو همه کاره است، بنابراین می توان آن را با استفاده از تعدادی گیاهان و ادویه ها از جمله لیمو، فلفل، فلفل قرمز، لیمو ترش، سیر، پاپریکا، زیره سبز، گشنیز، نعناع، زنجبیل و زردچوبه چاشنی کرد.
- منابع:
- تبلیغات: