نوعی ماکارونی که هورمون شادی را تحریک می کند

پاستا یک غذای محبوب در سرتاسر جهان است و فرمولاسیون های مختلفی برای بهبود مشخصات غذایی آن ایجاد شده است.
سمولینا با محتوای پروتئین و گلوتن بالا به عنوان ماده خام ایده آل برای تولید ماکارونی خشک معمولی شناخته می شود.
هنگامی که از مواد خام جایگزین استفاده می شود، ماکارونی فرمی پنه ریکاته درک رابطه بین متغیرهای فرآوری و کیفیت ماکارونی به منظور بهینه سازی طراحی مجدد فرآیند تولید بسیار مهم است.
بررسی چالش‌های اصلی فرآیند تولید ماکارونی، برجسته کردن متغیرهای فرآوری که بیشتر بر کیفیت ماکارونی تأثیر می‌گذارند.
و عوامل ناشناخته‌ای را نشان می‌دهد ماکارونی رژیمی که بر فرآیند تولید ماکارونی تأثیر می‌گذارد و نیاز به مطالعه دارد.
پس از بررسی اجمالی بیست سال گذشته تحقیقات در بخش ماکارونی، تعامل / رابطه بین متغیرهای پردازش و کیفیت ماکارونی، همراه با نوآوری های اصلی پیشنهاد شده برای هر مرحله از پردازش ماکارونی مورد بررسی قرار می گیرد.
تجزیه و تحلیل همه متغیرهای درگیر در فرآیند و تأثیر آنها بر یکدیگر چگونگی بهینه سازی پارامترهای خاص را برای اطمینان از تولید ماکارونی با ویژگی های مورد نظر روشن می کند.
پاستا به دلیل ارزش حسی و تغذیه ای، راحتی و تطبیق پذیری یکی از رایج ترین و محبوب ترین غذاهای اصلی است.
گزارش شده است که سالانه ماکارونی آشیانه ای حدود 14.3 میلیون تن ماکارونی در سراسر جهان تولید می شود.
تولید کننده اصلی ایتالیا و پس از آن آمریکا، برزیل، ترکیه و روسیه است.
ایتالیایی ها با 23.1 کیلوگرم سرانه ماکارونی سبوس دار در سال، عمده مصرف کنندگان ماکارونی هستند و پس از آن تونسی ها (17 کیلوگرم)، ونزوئلایی ها (12 کیلوگرم) و یونانی ها (11.4 کیلوگرم) قرار دارند.
طبق قوانین ایتالیا، «ماکارونی خشک» باید با آب و گندم دوروم (Triticum durum Desf.) (یعنی بلغور، بلغور درشت، یا بلغور سبوس‌دار) تولید شود.
  • منابع:
    1. A Narrative Review on the Relation between Process Variables and Pasta Quality
  • تبلیغات:
    1. استفاده از روغن موتور موجب از بین بردن لکه شد!
    2. استفاده درست از این ظروف شما را ثروتمند می کند
    3. دزدان بخاری هیزمی در ایرلند تیرباران شدند.
    4. ساخت اولین اسکوتر هوشمند جهان در چین!