کشمش سبز قلمی منبع خوبی از آهن است. نصف فنجان کشمش سبز حاوی 1.3 میلی گرم آهن است. این حدود 7 درصد از مقدار توصیه شده روزانه منبع مورداعتماد برای اکثر زنان بالغ و 16 درصد برای مردان بالغ است.
آهن برای ساخت گلبول های قرمز خون و کمک به حمل اکسیژن به سلول های بدن شما مهم است. برای جلوگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن، باید آهن کافی بخورید.
کلسیم و بور: کشمش در هر وعده 1/2 فنجان حدود 45 میلی گرم کلسیم دارد. این به حدود 4 درصد از نیازهای روزانه شما تبدیل می شود. کلسیم برای استخوان ها و دندان های سالم و قوی ضروری است.
اگر شما یک زن یائسه هستید، کشمش یک میان وعده عالی برای شماست، زیرا کلسیم به جلوگیری از پیشرفت پوکی استخوان کمک می کند، اختلالی که با از دست دادن استخوان مشخص می شود و معمولاً با افزایش سن رخ می دهد.
برای اضافه کردن به آن، کشمش حاوی مقدار زیادی عنصر کمیاب بور است. بور با ویتامین D و کلسیم کار می کند تا استخوان ها و مفاصل شما را سالم نگه دارد. همچنین در درمان پوکی استخوان نقش دارد.
آنتی اکسیدان ها: کشمش منبع استثنایی از مواد شیمیایی طبیعی به نام فیتونوترینت ها مانند فنل ها و پلی فنول ها است. این نوع مواد مغذی آنتی اکسیدان در نظر گرفته می شوند.
آنتی اکسیدان ها به حذف رادیکال های آزاد از خون شما کمک می کنند و ممکن است از آسیب به سلول ها و DNA جلوگیری کنند. این می تواند منجر به بیماری هایی مانند سرطان، بیماری قلبی و سکته شود.
ترکیبات ضد میکروبی: یک مطالعه در سال 2009 اشاره کرد که کشمش حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که می تواند دندان ها و لثه های سالم را تقویت کند. فیتوکمیکالهای موجود در کشمش، از جمله اسید اولئانولیک، اسید لینولئیک و اسید لینولنیک، با باکتریهای موجود در دهان که منجر به ایجاد حفره میشوند، مبارزه میکنند.
نحوه خوردن کشمش: کشمش را می توان مستقیماً از جعبه میل کرد یا می توان آن را در انواع ظروف ریخت. از صبحانه گرفته تا دسر و شام خوش طعم، امکانات بی شماری وجود دارد. در اینجا چند ایده در مورد اینکه چگونه کشمش بیشتری را در رژیم غذایی خود بگنجانید آورده شده است:
برای دریافت سالم کوکی های کشمشی بلغور جو دوسر کلاسیک، این نسخه بدون آرد را امتحان کنید. مشاهده دستور پخت
کشمش تقریباً به هر نوع پخش شیرینی طعم عالی می بخشد.