رنگ کلم قرمز چه تاثیری بر تناسب اندام وزرشکاران دارد

شاخه‌های جوان کلم قرمز منبع بهتری از مواد مغذی و گلوکوزینولات‌های انتخابی در رژیم غذایی انسان در مقایسه با سبزیجات در بلوغ کامل هستند و از رنگ کلم قرمز در محیط اسیدی و بازی در تهیه رنگ خوراکی های مختلف استفاده می کنند. بنابراین، ترکیب تقریبی (کربوهیدرات‌های قابل هضم، فیبر غذایی، پروتئین، چربی خام و اسیدهای چرب)، مواد معدنی و همچنین گلوکوزینولات‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

کلم کلم قرمز با مقدار قابل توجهی ماده خشک و کربوهیدرات کل و قابل هضم در مقایسه با شاخه های جوان مشخص شد شاخساره های جوان آماده مصرف که در مرحله رشد شدید هستند، منبع بهتری از پروتئین، مواد معدنی منتخب و به ویژه گلوکوزینولات ها هستند.

وضوح کروماتوگرافی در 30 درجه سانتی گراد با سرعت جریان 1 میلی لیتر در دقیقه و برنامه گرادیان زیر انجام شد: گرادیان خطی از 5 به 100٪ B در 25 دقیقه افزایش می یابد و سپس جداسازی ایزوکراتیک با 100٪ B به مدت 5 دقیقه پیک های کروماتوگرافی ابتدا با DAD در 229 نانومتر شناسایی شدند و سپس هویت DS-GLS فردی از طریق API-ESI-MS (تکنولوژی های Agilent، 6130 چهار قطبی) تایید شد.

کلم قرمز

پارامترهای MS به شرح زیر بود: ولتاژ مویرگی، 3000 ولت ولتاژ قطعه قطعه، 120 ولت؛ دمای گاز خشک کردن، 350 درجه سانتیگراد؛ جریان گاز (N2)، 12 لیتر در دقیقه؛ فشار نبولایزر 35 psig.

دستگاه در هر دو حالت یون مثبت و منفی کار می کرد و از m/z 100 تا 800 اسکن می شد. سطح GLS در هر نمونه با روش استاندارد داخلی با استفاده از GTL همانطور که توسط پروتکل ISO توصیه شده است (ISO:9167-1, 1992) کمی سازی شد. با این حال، در محاسبات محتوای GLS فردی، فاکتورهای پاسخ UV به روز شده پیشنهاد شده توسط کلارک [17] استفاده شد و غلظت GLS بر حسب میکرومول در گرم وزن خشک بیان شد.

تعیین مواد مغذی منتخب به طور جداگانه در سال‌های 2018 و 2019 انجام شد تعیین گلوکوزینولات‌ها در سال 2019 انجام شد. تجزیه و تحلیل‌ها در سه تکرار در هر سال انجام شد.

محتوای ترکیبات شیمیایی شاخه های جوان 14 روزه و کلم قرمز بالغ در هر DW به طور قابل توجهی متفاوت بود (p ≤ 0.05)، به جز برای کل فیبر رژیم غذایی (p > 0.05).