برنج با دانه متوسط: برنج با دانه متوسط در جایی بین برنج دانه بلند و دانه کوتاه یا چسبناک قرار می گیرد. خط بین دانه متوسط و دانه کوتاه همیشه به وضوح مشخص نیست.
گاهی اوقات، برنج دانه متوسط و کوتاه در یک دسته ترکیب می شود (می دانم، اصلاً گیج کننده نیست). در هر صورت، برنج با دانه متوسط کوتاهتر از برنج دانه بلند است، تقریباً دو تا سه برابر طولانیتر از پهنای آن، اما نسبت به برنج دانه کوتاه نشاستهای کمتری دارد.
برنج پاکستان طبیعت معمولاً بلافاصله بعد از پختن پف دار و مرطوب است، اما با سرد شدن به حالت توده در می آید و جامد می شود.
یک قوام خامه ای ایده آل برای ریزوتو و پودینگ برنج ایجاد می کند. انواع محبوب: برنج ایتالیایی از جمله برنج آربوریو، کارنارولی، و ویالون نانو، برنج کالروز: برنج دانه کوتاه: برنج دانه کوتاه گرد، چاق و نشاسته ای است که پف می کند و به صورت دسته ای به هم می چسبد.
برنج دانه کوتاه که اغلب به دلیل بافت چسبناک یا چسبناکش به عنوان چسب شناخته می شود، بهتر است با چاپستیک ها یا حتی دستان شما خورده شود و اغلب در دسرهای شیرین، برنج چسبنده و سوشی یافت می شود.
برنج چسبناک دانه کوتاه معمولاً برای تهیه کانجی (فرنی برنج چینی)، آرروز کالدو (مرغ فیلیپینی و فرنی برنج)، و دستور پخت برنج چسبنده انبه تایلندی (خائو نیاو ما موانگ) استفاده می شود.
انواع محبوب: دانه کوتاه ژاپنی، برنج بومبا، برنج سیاه چینی، برنج چسبناک دانه کوتاه، انواع محبوب برنج، با انواع مختلف برنج، پیگیری همه آنها دشوار است.
خوشبختانه ما نیازی به این کار نداریم. در اینجا لیستی از رایج ترین انواع برنج، زمانی که باید از آنها استفاده کنید، و دستور العمل های خوشمزه ای که می توانید در خانه امتحان کنید، آورده شده است.