روغن های آجیل: فندق از فندق معمولی که برای تهیه روغن فندق استفاده می شود. فندق از فندق معمولی که برای تهیه روغن فندق استفاده می شود.
روغن کنجد فله ای معمولاً در پخت و پز به دلیل طعم و مزه استفاده می شوند. آنها همچنین بسیار پرهزینه هستند، زیرا استخراج نفت دشوار است.
روغن بادام که به عنوان روغن خوراکی استفاده می شود، اما در درجه اول در ساخت داروها استفاده می شود. روغن بادام هندی تا حدودی با روغن زیتون قابل مقایسه است. ممکن است برای مبارزه با حفره های دندانی ارزش داشته باشد.
روغن فندق، عمدتا برای طعم آن استفاده می شود. همچنین به دلیل ماهیت کمی قابض آن در مراقبت از پوست استفاده می شود. روغن ماکادمیا، با طعم قوی، فاقد چربی های ترانس است و تعادل خوبی از امگا 3 و امگا 6 دارد.
روغن اسپند، به عنوان یک روغن غذایی ارزشمند است، اما برای داشتن روغن با کیفیت خوب، به اسپند تازه نیاز دارد. روغن پسته، روغن با طعم قوی، به ویژه برای استفاده در سالاد.
روغن گردو، که برای طعم آن استفاده می شود، همچنین توسط نقاشان رنسانس در رنگ های روغن استفاده می شود.
مکمل های غذایی: تعدادی از روغن ها به دلیل محتوای مواد مغذی یا اثر پزشکی به عنوان مکمل های غذایی استفاده می شوند.
روغن آکای، از میوه چندین گونه نخل آکای (Euterpe). در منطقه آمازون رشد کرده است. مشابه روغن هسته انگور. در لوازم آرایشی و به عنوان مکمل غذایی استفاده می شود.
روغن دانه انگور سیاه به دلیل محتوای بالای اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 به عنوان مکمل غذایی استفاده می شود. روغن دانه گل گاوزبان، مشابه روغن دانه توت سیاه، عمدتاً به عنوان دارویی استفاده می شود.
روغن گل مغربی که به دلیل خواص دارویی ادعا شده به عنوان مکمل غذایی استفاده می شود